Winkelinrichtingen apothekers

Totaalinrichting voor Apothekers

wij designen
wij bouwen

Europetal ontwerpt en bouwt winkelinrichting voor apothekers

Het ontwerp wordt gemaakt volgens de laatste trends met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Bij de hedendaagse apotheek is de organisatie van de ruimte waarin de farmaceutische producten worden uitgestald in de laatste jaren immers grondig gewijzigd.

meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de totaalinrichting van winkelruimtes

Door onze jarenlange ervaring en continue innovaties, bieden wij u een uitgebreid assortiment inrichtingsmogelijkheden en passende accessoires voor een perfecte presentatie van uw apotheek en al uw pharmaceutische producten.

Dit alles na grondig overleg en op maat!

Hedendaags ontwerp met belangrijke troeven

Het ontwerp wordt gemaakt volgens de laatste trends met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De organisatie van de ruimte waarin de farmaceutische producten worden uitgestald in de laatste jaren immers grondig gewijzigd.

In onze design-ontwerpen staat de klant van de apotheker centraal. Sfeer, kleur en vormgeving wordt zorgvuldig uitgekozen op basis van de relatie die u met uw klant wil bekomen.

  • De winkelruimte en toonbank van de apotheek zijn de laatste jaren aan grondige veranderingen onderhevig. De producten in de apotheek zijn meer ‘tastbaar’ geworden. Klanten kunnen de producten van naderbij bekijken en vastnemen alvorens tot aankoop over te gaan.
  • In het design wordt veel meer aandacht besteed aan "merchandising" en impulsaankopen aan de kassa, in combinatie met zorgvuldig advies van de apotheker zelf.
  • Klanten kunnen dankzij een functioneel en esthetisch passend ontwerp het winkelgemak in uw apotheek optimaal beleven, er zich thuis kunnen voelen en er met plezier naar terugkeren!
  • Heeft u regelmatig een speciale actie of promotie, dan wordt daarmee in het ontwerp alvast rekening gehouden. Zo leggen we de nadruk op de juiste plaats in uw apotheek, waar klanten eventueel sommige producten alvast eens zelf kunnen uitproberen.
  • Ook langs de straatkant zal uw apotheek opvallen. Europetal bouwt een mooie, passende uitstraling voor uw apotheek zodat wie voorbij wandelt of met de fiets of auto passeert uw apotheek duidelijk herkent en ook het design langs de binnenkant perfect past bij de uitstraling van uw apotheek.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u uw apotheek te verbouwen, of wenst u een volledig nieuw ontwerp? Europetal bouwt zorgvuldig een ontwerp op maat waarin het design voor uw apotheek tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. De offerteprijs wordt op voorhand goed besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vrijblijvend voorstel? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Contacteer ons

Europ-Etal bvba
Wijgmaalsesteenweg 1
3020 Herent - Belgium