Clickwall

Clickwall

Clicwall & clicwall Deco

ClicWall zijn naadloze en onmiddellijk afgewerkte mdf-wanden. Het is een tijdsbesparende en eenvoudig manier om valse wanden te plaatsen en wanden af te werken. De standaard collectie bestaat uit 3 effen kleuren en 5 houtdecors en betonlook.

ClicWall Deco geeft vakmensen de vrijheid om muurpanelen helemaal naar keuze af te werken. Dit wandbekledingsysteem is gebaseerd op de reeds bestaande versie van ClicWall Deco. In plaats van de gekende decorlaag, krijgt dit MDF-paneel echter een lakdraagfolie. Zo kunt u ClicWall panelen met verf, vliesdoek, behangpapier en zelfs digitale print verfraaien! ClicWall Deco laat zich dus snel plaatsen én perfect afwerken. Bovendien vermijdt u vuil en vochtig plaatsterwerk.

ClicWall Deco is milieuvriendelijk door het gebruik van PEFC-gelabelde houtsoorten.

Voordelen

  • Eenvoudige installatie ClicWall is uitgerust met het unieke en wereldwijd gepatenteerde Uniclic®-systeem.Daardoor zijn de panelen heel simpel in elkaar te haken en vast te klikken.
  • Naadloos systeem Voor een esthetisch perfect resultaat zijn de naden tussen de panelendoor het gepatenteerde Uniclic-systeem quasi onzichtbaar. Bij effen kleuren kan bij een bepaalde lichtinval een minimaal verschil optreden.
  • Snelle plaatsing ClicWall kan bijzonder snel geïnstalleerd worden. Bovendien moeten de panelen na installatie niet afgewerkt worden en verliest men geen tijd met opvoegen of schuren.
  • Krasbestendig De MDF-panelen hebben aan weerszijden een stevige, krasbestendige melaminelaag. Zo zijn ze
  • extra beschermd en behouden ze hun look.
  • Hygiënisch oppervlak Het ClicWall-oppervlak is extra hygiënisch omdat vuil zich er minder makkelijk aan hecht. De bovenlaag is afwasbaar en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • Spatwaterdicht De melaminelaag beschermt de panelen eveneens tegen oppervlakkig contact met water en opspattend vocht.
  • UV- bestendig ClicWall is UV-bestendig. Zo bewaren panelen hun kleur en blijven ze er perfect uitzien.
  • Brandveilige wanden ClicWall FR heeft het certificaat Euroklasse B-S2-D0 en voldoet aan de strengste eisen qua brandveiligheid. ClicWall FR heeft alle voordelen van ClicWall en heeft een identieke afwerking.
Deel deze pagina