Pergo vloeren

Pergo vloeren

Original laminate

Innovatief design, decor en structuur
Onze prachtdesigns zijn ontworpen door ontwerpers met een oog op de nieuwste trends. De uitgebreide collectie van Pergo is verkrijgbaar in verschillende formaten en structuren, en heeft voor iedereen iets in huis. Bekijk ook zeker onze innovatieve designfeatures en oppervlakken, en natuurlijk ons uitermate creatieve TotalDesign-concept.

De hoogste duurzaamheid voor echte uitdagingen
Als je een vloer zoekt die bestand is tegen kleine ongelukjes, huisdieren, kinderen enzovoort, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het geheim zit hem in onze productopbouw met gepatenteerd TitanX™-oppervlak, en dat alles met een levenslange garantie.

84 designs in drie kwaliteitsniveaus!
Alle Pergo-laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in drie kwaliteitsniveaus. Zoek het design uit dat je aanspreekt en kies het gewenste duurzaamheidsniveau!

Geen eenvoudigere manier dan Pergo
Uiterst eenvoudige installatie dankzij ons revolutionaire PerfectFold™ 3.0-kliksysteem, weinig benodigd onderhoud en moeiteloos schoon te maken voor een duurzame schoonheid.

Goede milieuvriendelijke keuze
Pergo-laminaatvloeren zijn een gecertificeerde, goede milieuvriendelijke keuze gemaakt van herbruikbare grondstoffen.

Wood parquet

Natuurlijke schoonheid zoals u het wilt
Houten vloeren van Pergo zijn verkrijgbaar in een ruime keuze van prachtige collecties met verschillende plankontwerpen, sorteringen, structuren en afwerkingstechnieken.

Uitstekende duurzaamheid voor de dagelijkse uitdagingen
Als u op zoek bent naar een vloer die bestand is tegen ongelukjes, huisdieren, kinderen enz., zoek dan niet verder. Het geheim zit in onze geavanceerde productopbouw, ondersteund door de beste garantie op de markt.

De eenvoud van Pergo
Uiterst eenvoudige installatie dankzij ons revolutionair kliksysteem PerfectFold™ 3.0 en de vooraf aangebrachte finish zodat u de vloer meteen in gebruik kunt nemen.

Onderhoudsvriendelijk
Een klein beetje onderhoud en een moeiteloze schoonmaakbeurt, meer is er niet nodig om voor lange tijd van uw prachtige vloer te genieten.

De juiste ecologische keuze
De houten vloeren van Pergo zijn gecertificeerd als een juiste ecologische keuze met eerbied voor de natuur.

Vinyl planks & tiles

100% waterdicht
Het sterke, duurzame en afgedichte oppervlak maakt de vinylplanken en -tegels van Pergo perfect voor keukens en andere natte ruimtes, en net zo gemakkelijk schoon te maken als een tegelvloer.

Ideaal comfortabel en stil
Pergo-vinylvloeren combineren uitzonderlijke duurzaamheid met comfort. Ze zijn niet alleen zacht en stil, maar omdat vinyl een goede thermische geleider is, zijn deze vloeren ook nog eens perfect voor vloerverwarming.

Eenvoudig te installeren, zelfs over een bestaande vloer
Vinylvloeren installeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Pergo-vinylvloeren zijn verkrijgbaar in plank- en tegelformaat, en zijn extreem eenvoudig te installeren dankzij ons revolutionaire PerfectFold™ 3.0-kliksysteem. En omdat ze zo weinig hoogte toevoegen, kun je deze vloeren vaak rechtstreeks op een bestaande, vlakke vloer plaatsen. Je hebt geen machines nodig om de planken te snijden. Een mes is meer dan voldoende.

Prachtige dessins en structuren
Pergo-vinylvloeren hebben rijke texturen. Zo zijn onze kenmerkende houtdesigns gemaakt met een reliëftechniek die alle nuances van het hout volgt en zo een echt authentieke look realiseert.

Superieure vloeren in twee kwaliteitsniveaus
Al onze dessins zijn verkrijgbaar in twee kwaliteitsniveaus: een voor klikinstallatie en een voor lijmsystemen. Beide niveaus bieden een uitstekende duurzaamheid dankzij een geavanceerde productopbouw en een geweldige garantie.

Deel deze pagina